Ponuda vrijedi do 31. prosinca 2023.

Platforma span.zone za upravljanje poslovnim licencama i uslugama omogućuje aktivaciju Microsoft Business Premium licence uz 20% popusta. Riječ je o licenci koja ujedinjuje Microsoft 365 aplikacije i cloud usluge. Kupovinom Microsoft licenci putem span.zonea brigu oko aktivacije, upravljanja i održavanja prepustite iskusnim stručnjacima. Span.zone tim postavit će sustav, kreirati administratorski račun, aktivirati Microsoft 365 licence i pružiti osnovnu tehničku potporu kako bi pripremili uslugu za vaše korištenje.

Što je licenca Microsoft 365 Business Premium i koje su prednosti njezina korištenja?

Ova licenca omogućuje korisnicima da koriste redovito ažurirane inačice Worda, Excela, PowerPointa i drugih aplikacija. Namijenjena je jednostavnom i brzom povezivanju s klijentima i suradnicima putem Outlooka, Exchangea ili Teamsa, kao i upravljanju datotekama i mapama od bilo kud.

Koristite 1TB cloud prostora na OneDriveu po korisniku, a istovremeno možete biti sigurni i u to da je vaš sustav siguran od kibernetičkih prijetnji poput phishinga ili ransomwarea. Također, kontrolirate pristup osjetljivim, bitnim podacima uporabom enkripcije.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Klikom na link iskoristite 20% popusta na licence Microsoft 365 Business Premium i unaprijedite svoje poslovanje! Akcija traje samo do 31. prosinca 2023., a za dodatna pitanja kontaktirajte nas na sales@span.eu. Ponuda se odnosi isključivo na nove cloud korisnike.

 

 

Vezane objave